קבלת תביעת הבנק ודחיית התביעה שכנגד. נדחו טענות הנתבעים בדבר התניית שרות בשרות; בדבר חיוב החשבון בשיעורי ריבית בלתי מוסכמים; ובדבר חישוב הריבית לפי מספר ימים שגוי בשנה (360/365).
דחיית ערעור על החלטת בית המשפט המחוזי בענין גילוי ועיון במסמכים. דיון במבחני הרלבנטיות, ההכבדה, הפגיעה בפרטיות ובאינטרסים לגיטימיים של המשיב ושל צדדים שלישיים.
דחיית בקשת רשות ערעור רביעית, וחזרה על הקביעה כי הבנק רשאי לנקוט בהליכי מימוש המשכנתא גם לגביית חוב של אחד מבני הזוג, בגין חוב שנוצר ללא קשר להלוואת המשכנתא.
דחיית בקשת רשות להתגונן בטענה כי הבנק אחראי כביכול לפעולות חריגות שנעשו בחשבונות המט"ח של החייבת ע"י מי שהיה מנהל הכספים שלה מול חדר העסקאות של הבנק. בית המשפט קבע כי מדובר ב"הגנת בדים".
תיקון 23 לחוק ההוצאה לפועל נועד להגן מפני מימוש לא מידתי של המשכנתא רק אם המימוש נעשה בעקבות פיגור בתשלום החוב המובטח במשכנתא, אך לא כאשר המשכנתא ממומשת בשל חוב אחר או בשל עילה שאינה קשורה בהחזר החוב המובטח, כגון עיקול. ניתן לממש את המשכנתא גם אם העיקול שבגינו מבקש הבנק לממש את המשכנתא הוטל רק על אחד מהלווים. אישור נספח התנאים המיוחדים של הבנק, הקובע כי המשכנתא מבטיחה כל חוב לבנק.
תנאים ליצירת משכון על ניירות ערך הנסחרים בבורסה, שכלולו ומימושו; דיון בשאלה האם במצב של חדלות פרעון, יש לבנק עדיפות בשעבוד תיק ניירות ערך הנסחרים בבורסה.
הסמכות ליתן סעד זמני לתקופת הערעור כל עוד לא הוגשה הודעת הערעור מסורה באופן ייחודי לערכאה הדיונית. משהוגשה לערכאה הדיונית בקשה לסעד זמני בערעור והיא זו שדנה בבקשה מכוח סמכותה הייחודית לפי תקנה 471, כי אז השגה על החלטתה, בין אם סייגה את הסעד הזמני בתנאים ובין אם הבקשה נדחתה כליל, כמוה כתקיפה ערעורית של "החלטה אחרת", ומשכך זו תובא לפני ערכאת הערעור כבקשת רשות ערעור.
דחיית בקשת רשות להתגונן בטענה כי הבנק פיתה את החייב כביכול להעביר חשבון ני"ע לבנק ולרכוש ני"ע שלבנק היה ענין בהם, וכי הבנק התרשל כביכול בהסכימו להעמיד לחייב אשראי גבוה ללא בטוחות, ובאי-מימוש ני"ע במועד.
קבלת ערעור הבנק על פס"ד של בית המשפט המחוזי. נקבע כי הבנק רשאי לסרב לבקשת לקוח להעניק לו אשראי, מעבר למסגרת האשראי המאושרת בחשבון הדביטורי; הבטחה כי ללקוח יוענק מעמד של "לקוח מועדף", אין בכוחה כדי לשנות את התניות בהסכם בין הצדדים; אין צורך בקבלת הסכמה מפורשת של הלקוח לרכיב כלשהו בשיעור הריבית; הבנק אינו מחויב לפרט את רכיבי הריבית.
פס"ד חשוב, עקרוני, יסודי ותקדימי בעניין פירוק שיתוף במקרקעין; היחס בין פירוק שיתוף במקרקעין, לבין פירוק שיתוף בבית הראוי להירשם כבית משותף; השיקול של "הפסד ניכר" למי מהשותפים בפירוק שיתוף על דרך של חלוקה בעין.